Club steak (I-bone) Red+White, jalovice
balení cca 0,7 kg
Plemeno: Simentálská jaloviceTyp masa: ChlazenéPůvod: PolskoZrání:
Suché zrání/Mokré zráníPoužití: SteakySkladování: 0 - 4 °C
Bohatě mramorovaný steak na gril nebo pánev – šťavnatý, zralý a plný chuti
Club steak Red+White je výběrový hovězí steak s kostí, pocházející z nízkého roštěnce simentálské jalovice chované v prestižním evropském programu Wolowina Red+White. Díky bohatému mramorování, přirozenému zrání a kostnímu řezu ve tvaru „I“ (I-Bone) je maso mimořádně křehké, šťavnaté a plné intenzivní chuti.
Tento steak je tvořen nízkým roštěncem a menším podílem svíčkové, přičemž kost zachovává šťavnatost a dodává masu výrazné aroma. Maso pochází z jalovic, jejichž maso je ceněné pro jemnost a chuťovou kvalitu. Program Red+White je zárukou špičkového původu, struktury a chuťového zážitku – potvrzeného i mezinárodními oceněními z World Steak Challenge.