Club steak (I-bone) Red+White, jalovice | EmiFood
logo

Club steak (I-bone) Red+White, jalovice

Club steak (I-bone) Red+White, jalovice balení cca 0,7 kg
1 150 Kč/kg
- +
Plemeno: Simentálská jaloviceTyp masa: ChlazenéPůvod: PolskoZrání: Suché zrání/Mokré zráníPoužití: SteakySkladování: 0 - 4 °C

Bohatě mramorovaný steak na gril nebo pánev – šťavnatý, zralý a plný chuti

Club steak Red+White je výběrový hovězí steak s kostí, pocházející z nízkého roštěnce simentálské jalovice chované v prestižním evropském programu Wolowina Red+White. Díky bohatému mramorování, přirozenému zrání a kostnímu řezu ve tvaru „I“ (I-Bone) je maso mimořádně křehké, šťavnaté a plné intenzivní chuti.

Tento steak je tvořen nízkým roštěncem a menším podílem svíčkové, přičemž kost zachovává šťavnatost a dodává masu výrazné aroma. Maso pochází z jalovic, jejichž maso je ceněné pro jemnost a chuťovou kvalitu. Program Red+White je zárukou špičkového původu, struktury a chuťového zážitku – potvrzeného i mezinárodními oceněními z World Steak Challenge.

produkty

Naše produkty v e-shopu

Až teprve tady zjistíte, jak má chutnat maso. Objevujte s námi i další delikátní produkty našeho regionu střední Evropy.

Přejít do e-shopu

Zboží přidáno do košíku

<< ZPĚT K NÁKUPU PŘEJÍT DO KOŠÍKU >>