Hovězí svíčková Wolowina, býk
balení cca 3 kg
Plemeno: LimousineTyp masa: ChlazenéPůvod: PolskoZrání: Mokré zráníPoužití:
Steak, Roastbeef, Pečení, TatarákSkladování: 0 - 4 °C
Prémiová svíčková z mladého býka
Hovězí svíčková "Wolowina, býk" představuje nejluxusnější část hovězího masa – jemný, libový sval uložený podél bederní páteře z vnitřní strany roštěnce. Díky tomu, že se jedná o téměř nenamáhaný sval, je maso extrémně křehké, šťavnaté a přirozeně jemné.
Svíčková je považována za absolutní vrchol mezi hovězím masem – nejen svou chutí, ale i univerzálním využitím v kuchyni. Skvěle se hodí na přípravu špičkových steaků, tataráku, carpaccia či jiných delikátních pokrmů, kde vynikne její přirozená struktura a chuť.