Hrudí filet na pastrami, býk
balení cca 3 kg
Plemeno: LimousineTyp masa: ChlazenéPůvod: PolskoZrání: Mokré zráníPoužití:
Pastrami, Pečení, Dušení, TatarákSkladování: 0 - 4 °C
Ideální výběr pro domácí pastrami a pomalé vaření
Hovězí hrudí na pastrami je kvalitní řez masa z přední části býka (brisket), který se skvěle hodí k tradiční přípravě pastrami – tedy nasolení, okořenění, uzení a pomalému vaření nebo dušení. Jedná se o libovější část hrudí s dlouhými svalovými vlákny a jemným tukovým mramorováním, které zajišťuje šťavnatost a výraznou chuť.
Perfektní pro domácí pastrami, ale také pro pečení, pomalé vaření či grilování. Maso je vhodné ke krájení na tenké plátky do sendvičů, bagelů nebo jako součást teplých i studených pokrmů. Výběr pro ty, kdo ocení chuťově bohaté, ale stále libové hovězí.