Hrudí filet na pastrami, býk | EmiFood
logo

Hrudí filet na pastrami, býk

Hrudí filet na pastrami, býk balení cca 3 kg
420 Kč/kg
- +
Plemeno: LimousineTyp masa: ChlazenéPůvod: PolskoZrání: Mokré zráníPoužití: Pastrami, Pečení, Dušení, TatarákSkladování: 0 - 4 °C

Ideální výběr pro domácí pastrami a pomalé vaření
Hovězí hrudí na pastrami je kvalitní řez masa z přední části býka (brisket), který se skvěle hodí k tradiční přípravě pastrami – tedy nasolení, okořenění, uzení a pomalému vaření nebo dušení. Jedná se o libovější část hrudí s dlouhými svalovými vlákny a jemným tukovým mramorováním, které zajišťuje šťavnatost a výraznou chuť.

Perfektní pro domácí pastrami, ale také pro pečení, pomalé vaření či grilování. Maso je vhodné ke krájení na tenké plátky do sendvičů, bagelů nebo jako součást teplých i studených pokrmů. Výběr pro ty, kdo ocení chuťově bohaté, ale stále libové hovězí.

produkty

Naše produkty v e-shopu

Až teprve tady zjistíte, jak má chutnat maso. Objevujte s námi i další delikátní produkty našeho regionu střední Evropy.

Přejít do e-shopu

Zboží přidáno do košíku

<< ZPĚT K NÁKUPU PŘEJÍT DO KOŠÍKU >>