Vepřové hřbetní sádlo na škvaření Duroc | EmiFood
logo

Vepřové hřbetní sádlo na škvaření Duroc

Vepřové hřbetní sádlo na škvaření Duroc balení cca 6 kg
90 Kč/kg
- +
Plemeno: DurocTyp masa: ChlazenéPůvod: RakouskoZrání: Mokré zráníPoužití: Škvaření, vařeníSkladování: 0 - 4 °C

Tradiční surovina s výjimečnou chutí

Hřbetní sádlo pochází z horní části vepřového hřbetu, konkrétně z oblasti nad kotletou a krkovicí. Jde o kvalitní podkožní tuk s jemnou strukturou a výrazným aroma, ideální na škvaření, přípravu škvarků, nebo jako surovina do omáček, pečení či domácích pomazánek.

Toto sádlo je z prasat plemene Duroc, které je známé pro vysoký podíl kvalitního tuku s jemnou, plnou chutí. Díky šetrnému farmovému chovu a přirozenému růstu zvířat je sádlo chuťově bohatší a lépe se hodí pro každodenní i slavnostní vaření.

produkty

Naše produkty v e-shopu

Až teprve tady zjistíte, jak má chutnat maso. Objevujte s námi i další delikátní produkty našeho regionu střední Evropy.

Přejít do e-shopu

Zboží přidáno do košíku

<< ZPĚT K NÁKUPU PŘEJÍT DO KOŠÍKU >>