Vepřové koleno zadní Duroc
balení cca 1,7 kg
Plemeno: DurocTyp masa: ChlazenéPůvod: RakouskoZrání: Mokré zráníPoužití:
PečeníSkladování: 0 - 4 °C
Na pomalé pečení, rychlou radost a plný stůl
Zadní vepřové koleno z plemene Duroc vyniká vysokou zmasilostí, šťavnatostí a výraznou chutí díky jemnému mramorování (vnitrosvalovému tuku). Díky většímu množství masa než u předního kolena je ideální na dlouhé pečení, vaření nebo pomalé dušení.
Koleno je s kostí a kůží, která se dá připravit dozlatova a dokřupava. Hodí se nejen pro klasický pečený oběd, ale i na ovar, sulc nebo domácí tlačenku.
Plemeno Duroc je ceněné pro své kvalitní, šťavnaté maso s vyšším podílem tuku, který se při tepelné úpravě krásně rozpouští a dodává pokrmům výraznou chuť.